Sjællandske virksomheder kan nyde godt af disse to jyske virksomheder

Annoncebillede
Annoncebillede

Sjælland byder på mange succesfulde og gode virksomheder. DLF, Enemærke & Petersen samt Harboes Bryggeri er blot et udpluk af velkendte virksomheder, som holder til på Sjælland. Dog skal man ikke undervurdere Jylland, som ligeledes kan prale af store erhvervseventyr. Derfor bør sjællandske virksomheder kaste et blik mod jyderne, når det gælder om at købe nye produkter eller services til deres egen virksomhed. I denne artikel sættes der fokus på to jyske virksomheder, som sjællandske virksomheder uden tvivl vil kunne nyde godt af.

Scan Lux Flexible med salgsafdeling i Aarhus

Den første jyske virksomhed, som der sættes fokus på, er Scan Lux Flexible. Denne virksomheds salgsafdeling holder til i Aarhus og er specialiseret i emballage. Er din virksomhed derfor på udkig efter en ny leverandør af emballage, vil denne virksomhed være et godt bud på en ny samarbejdspartner.

Afhængigt af ordrestørrelsen vil forskellige rabatter kunne opnås, og der er 1-3 dages levering på produkterne. Du vil kunne bestille alt fra lynlåsposer og små plastikposer til store plastikposer og plastikposer med lufthuller. Derudover kan du også bestille vandopløselige plastposer, og der er derfor emballage til ethvert behov. Scan Lux Flexible har været i emballagebranchen i 16 år, og du vil derfor få en samarbejdspartner, der ved, hvad de laver. Lageret holder til i Fredensborg, og der er derfor fortsat sjællandske rødder i denne virksomhed. Læs mere om virksomheden på deres hjemmeside, hvor du ligeledes vil lære, at fødevaregodkendte poser tåler også frost.

Hako Danmark holder ligeledes til i Jylland

En anden virksomhed, som primært holder til i Jylland, er Hako Danmark. Selvom produkterne er tyske, vil du kunne få leveret produkterne landsdækkende i Danmark. Faktisk er der udkørsel fra Sjælland, Fyn, Sønderjylland, Midtjylland og Nordjylland, og dette betyder, at der altid vil være service og salg tæt på dig. Produkterne består af fejemaskiner, traktorer, rengøringsmaskiner, gadefejemaskiner, gulvvaskemaskiner og andet udstyr af professionel kvalitet. Langt størstedelen af virksomhederne i Danmark har brug for sådan en maskine i større eller mindre grad, og dette betyder også, at du blot kan vælge at leje en af maskinerne. Dette gør, at du ikke behøver at købe en maskine, hvis du blot har behov for den i en mindre periode. Du kan ligeledes købe brugte maskiner, hvis din virksomhed ikke har behov for en spritny maskine. Du kan læse mere om virksomheden på deres hjemmeside www.hako.dk, hvor du ligeledes kan se deres løbende kampagner.

Dette var en gennemgang af to forskellige former for virksomheder, som har base i Jylland. Der findes selvfølgelig et utal af andre virksomheder, som ligeledes har beliggenhed i Jylland, og det gælder blot om at undersøge markedet. På denne måde kan din virksomhed nemlig udvide sit netværk på tværs af landet, hvilket i sidste ende kan komme virksomheden til gode.