SISU Elite kom godt fra start

Alt tegner lyst for den nye satning i SISU Elite. Stor interesse på generalforsamlingen gav to millioner kroner, og flere spillerkontrakter er allerede på plads

Foto: Jeppe Lund

SISU Elite er en realitet, og selv om der er langt til sæsonstart i oktober, bobler optimismen allerede i klubben.

På den stiftende generalforsamling i onsdags gav salget af anparter små to mililoner kroner, og tegningsperioden er blevet udvidet til den 15. juli. Bestyrelsesformand Lars Halgreen håber på, de kan sælge endnu flere anparter.

"Der var et pænt fremmøde til generalforsamlingen og vi fik rejst små to millioner kroner i kapital. Vi håber på en halv til en hel million mere, det ville være meget, meget optimalt", siger han.

Fire ud af fem bestyrelsesmedlemmer er på plads, mens SISU endnu mangler at udpege den sidste af deres to repræsentanter i bestyrelsen. Peter Glahn bliver SISUs ene repræsentant i bestyrelsen, som også består af Lars Halgreen (formand), Jens Minor og Hans Sylvest.

SISU Elite satser på en herretrup på 15 spillere og er i nær kontakt med flere spillere. Klubben har netop skrevet kontrakt med flere af de nuværende spillere, og er i tæt kontakt med tre nye litauiske spillere fra den basketskole i Litauen SISU samarbejder med. Desuden vil klubben hente to amerikanere og en europæisk spiller inden sæsonstart.