Sisto indtager rollen som kreatør i midtjydernes CL-debut

FC Midtjyllands cheftræner, Brian Priske, har valgt blandt andre Pione Sisto til onsdagens kamp mod Atalanta.

Pione Sisto skal forsøge at orkestrere FC Midtjyllands offensiv i onsdagens opgør mod Atalanta.
Pione Sisto skal forsøge at orkestrere FC Midtjyllands offensiv i onsdagens opgør mod Atalanta.

Det bliver med et relativt offensivt hold, at FC Midtjylland onsdag mod Atalanta debuterer i Europas fornemmeste klubturnering, Champions League.

Cheftræner Brian Priske har således valgt fire udpræget offensive spillere i form af Pione Sisto, Anders Dreyer, Awer Mabil og Sory Kaba fra start.

Det er de samme fire, som udgjorde offensiven i midtjydernes seneste kamp i Superligaen. Her blev det til en 3-1-sejr over OB.

Pione Sisto ventes at blive det offensive omdrejningspunkt i en 10'er-rolle med Mabil på venstre kant og Dreyer på højre. Den fysisk stærke, 25-årige Sory Kaba bliver FCM's spydspids helt i front.

Bagved de forreste fire ligger Frank Onyeka og Jens-Lys Cajuste.

Bagkæden består af de to backs Paulino og Joel Andersson samt det stærke makkerpar i det centrale forsvar Alexander Scholz og Erik Sviatchenko.

Jesper Hansen står på mål for midtjyderne.

Kampen mod italienske Atalanta går i gang i Herning klokken 21.

Foruden Atalanta er FCM i gruppe med storklubberne Ajax og Liverpool.

På grund af danske coronarestriktioner må der maksimalt være 500 personer på stadion – inklusive spillere, trænere og presse.

Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) tillader ellers, at man fylder stadion 30 procent til de europæiske opgør. Det gælder dog kun, hvis de nationale myndigheder tillader det, hvilket altså ikke er tilfældet i Danmark.