Singlerejse | Skræmmende eller en mulighed for nye venskaber?

Der kan opstå et unikt sammenhold, når du rejser på singleferie med andre, som også rejser alene. Læs vores guide og start planlægningen af singleferien

Guide til dig, der vil rejse alene

Er du nysgerrig efter at komme ud at rejse på egen hånd? Så skal du vide, at det sagtens kan lade sig gøre og hverken behøver at være ensomt eller utrygt. Her kan du få lidt ideer til, hvordan du kan planlægge en god singlerejse

Læg en plan hvor vil du hen og hvornår?

Har du et bestemt rejsemål i tankerne? Eller kigger du snarere efter et hyggeligt rejsebureau, hvor du kan finde ligesindede rejseglade mennesker at dele din næste ferie med? Start med at overveje, hvad der er vigtigt for dig, når du skal på din første singlerejse. Måske skal rejsen ligge i nogle bestemte uger, så det passer med dit arbejde? Eller måske drømmer du om en tur til Sydspanien fordi du elsker sproget og maden?

Gør dig nogle overvejelser, læs lidt om feriedestinationen og køb rejsen derefter.

Er du bange for ensomheden?

Frygten for at mangle én at dele oplevelsen med, kan få mange til at droppe tanken om singleferie. Du behøver dog ikke at være alene på hele ferien, selvom du rejser afsted uden nogen at følges med. Når du bestiller en singleferie hos et rejsebureau følges du med andre rejsende, som også er på egen hånd. Det giver mulighed for at skabe et ret unikt sammenhold i løbet af ferien, hvor alle er lidt på udebane og har brug for at lære de andre at kende.

Du kan sagtens kombinere dagsture på egen hånd med fælles middage med de andre rejsende om aftenen. Eller måske får du lyst til at tilbringe dagene sammen med nogle af de nye mennesker, som du lærer at kende efterhånden som dagene går. Det kan være lidt grænseoverskridende ikke at vide på forhånd, hvem du skal møde og hvordan de er. Men hvis du bestiller rejsen alligevel og oplever at danne nye relationer vil det give dig et solidt selvtillidsboost, som du kan tage med dig videre, når du er hjemme igen.

Sikkerhed når du rejser alene Er sikkerheden er en af de bekymringen, som afholder dig fra at bestille singleferie? Så overvej muligheden for at tage af sted på singlecharterferie til en tryg destination sammen med andre, som også rejser alene.

Når du bestiller singlerejsen gennem et rejsebureau kan du tage af sted som en del af en gruppe af enlige, som også trænger til ferie og en pause hjemmefra. Vælg eventuelt en ferie med adgang til en dansktalende rejseguidet. Det kan give en ekstra tryghed at kunne snakke med én, der kender de lokale forhold og ved, hvor bussen går.

Hjerting Rejser er et mindre rejsebureau med store rejseoplevelser. Hjerting Rejser er specialister inden for rejser til det voksne segment +60, som især er glade for deres langtidsrejser og singlerejser.