SIF slog Frem i topopgør

450 tilskuere skabte festlig stemning på Leo Grand

Jakob Grandahl

Tilskuerne plejer ikke at stå tæt på Skovshoveds hjemmebane Leo Ground, men til topopgøret mod Frem var der gang i tælleapparatet.

450 tilskuere mødte op – størstedelen fra Valby – og de kunne se hjemmeholdet vinde 1-0 og dermed tildele Frem sæsonens første nederlag.

Kampen startede meget stille og roligt med Frem som det klart mest boldbesiddende hold. Men der skulle gå et kvarters tid, før gæsterne for alvor blev farlige. Et dumt boldtab og pludselig var en Frem-spiller alene med SIFs målmand, Jönsson, men med en fantastisk fodparade blev det ved 0-0.

Frem sad tungt på denne periode og havde flere farlige forsøg, men enten havde de ikke skarpheden, eller også stod Skovshoveds forsvar i vejen. Man skulle helt frem til det 45. minut, før SIF fik sin første chance, men Bjarke Vind misbrugte tilbuddet.

2. halvleg fortsatte med Frem i boldbesiddelse, men de blev ikke rigtigt farlige, og langsomt kom SIF ind i kampen. Det resulterede i kampens enlige mål efter godt en times spil, da Bjarke Vind bankede en lang aflevering i nettet fra en spids vinkel.

Resten af halvlegen forsøgte Frem at lægge et massivt pres og fik et par store chancer, især da indskiftede Martin Jeppesen snød to mand på en skudfinte og befandt sig tæt under mål. Men heldigvis for SIF sparkede den rutinerede ræv bolden over mål.

En fantastisk fodboldeftermiddag, hvor Frems fans skabte en festlig ramme om dette topopgør. Der var kun en enkelt episode med et ølkrus på banen, men det tog Frem-tilskuerne sig selv af.