Sidste test for The Tumbles

Allerød-drengene fra The Tumbles fyrede den af ved generalprøven til MGP 2015 i Gigantium i Aalborg

Foto: Mads Hussing

Det var fem glade drenge Allerød Nyt mødte efter generalprøven forud for lørdagens MGP i Gigantium i Aalborg. Drengene sang deres Sommer i Danmark, og de fik endda lov til at synge den to gange på scenen.

Det var generalprøve, så der var ingen SMS-stemmer, men som i den rigtige finale, så skulle tre af deltagerne på scenen igen til den såkaldte superfinale. Det blev afgjort ved lodtrækning, og her blev Lennon, Alex, Jonas, Munad og Andreas trukket ud, så de kom på scenen igen.

"Første gang var vi lidt nervøse," sagde drengene bagefter, men de havde nydt det hele alligevel.

"Det var overdrevet fedt. Det hele fungerede," sagde de, mens Andreas afslørede, at han havde fået en vabel på scenen af de nye sko.

Drengene var glade for den store opbakning, de både har fået før showet og undervejs i showet.

"Vi har rigtig mange fans, har vi set. Vi har blandt andet fået tre fansider på Instagram, og der sad en pige med en t-shirt med et billede af os," sagde drengene, der var sultne og halvtrætte efter en lang dag.

Efter snakken med Allerød Nyt, så skulle de spise, og derefter var der smugpremiere for deltagerne på "Vejen til MGP", der bliver sendt klokken 19.30 lørdag aften – lige før det store show, der begynder klokken 20.00 på DR.