SF’er: De Radikale begår politisk hæleri

Trine Pertou Mach, der er folketingsmedlem for SF, langer hårdt ud efter De Radikale på sin blog.

Af flere omgange har SF og De Radikale kastet spydige bemærkninger efter hinanden i forbindelse med 2020-forhandlingerne, hvor De Radikale fortsat sidder med i forhandlingerne med regeringen.

Og nu fortsætter slagsmålet på folketingsmedlemmet Trine Pertou Machs (SF) blog. Det skriver b.dk.

– De Radikales opførsel i forhandlingerne kan bedst beskrives som politisk hæleri, som nogen der "uberettiget modtager, skaffer sig del i eller skaffer andre del i et udbytte", skriver Trine Pertou Mach og tilføjer:

– De Radikale ved, at prisen for afskaffelsen af efterlønnen er endnu en stribe værdipolitiske stramninger på indvandrerområdet og så nyt kalk på Dybbøl mølle i form af fornyet grænseovervågning.

Men den udlægning er helt hen i vejret, mener De Radikales folketingskandidat Manu Sareen.

Han kalder Trine Pertou Machs udlægning manipulation af værste skuffe og henviser til, at der er tale om to separate forhandlingsforløb – et om økonomi og et om udlændinge.

– Trine Pertou Machs retorik minder om noget, vi hørte fra østblokken i gamle dage, siger Manu Sareen og fremdrager S og SF's behandling af De Radikale, da de to partier fremlagde deres fælles skatteudspil "Fair Forandring".

– Her var meldingen, at de Radikale ikke får lov at ændre et komma. Og når der nu er nogle andre, der kommer og serverer vores politik på et sølvfad, så er det da klart, at vi bider til bolle, siger Manu Sareen.