Selvstændighed på rejsen: lej en bil, så du kan være din egen herre

Selvstændighed på rejsen: lej en bil, så du kan være din egen herre

Dette indhold er sponsoreret

Når du har været på ferie, har du garanteret oplevet turistbusser, hvor man sidder pakket som sardiner i en tønde. Bussen lugter af solcreme, sved – og hvis du er ekstra uheldig er der også en medpassager, som allernådigst har valgt at åbne en dåse tun, når I kører tilbage fra dagsturen. Hvis du ikke orker at sidde tætpakket i en bus, skal du selvfølgelig ikke gøre det. Med billeje tenerife får du din egen bil, så du selv bestemmer, hvor du skal hen, og hvornår du ankommer. Hvis du vil være fri som fuglen, når du er afsted på ferie, er det den bedste løsning. Sådan kan du være sikker på at undgå ubehagelige og indelukkede busser, som er stuvende fulde.

Oplev Tenerife på egen hånd

Tenerife er den største kanariske ø, som til trods for det stadigvæk er ganske overskuelig at køre rundt på. Om du har lyst til at opleve den nordlige kyst med dens vilde bølger, eller om du har lyst til at tage på badetur til Playa las Américas, er helt op til dig. Lejer du en bil kan du nemlig frit køre til den destination, du har lyst til at kigge nærmere på. Du behøver faktisk ikke engang at planlægge rejsen dag for dag hjemmefra. Derimod kan du simpelthen beslutte dig for dagens oplevelser, når du allerede er i Spanien. Sådan kan din ferie blive mere lyststyret, når du følger dine impulsive valg.

Nyd nationalparken omkring Teide efter flokkene af turister er smuttet

Midt på Tenerife ligger Teide Nationalpark, som er øens højeste punkt. Teide er navnet på vulkanen, som ligger i nationalparkens hjerte. Tit og ofte kan du undgå at skulle vade oven i en masse andre mennesker, når du er taget afsted for at hike i bjergområdet. Naturen er helt unik og fantastisk – og det føles tilfredsstillende, når du står blandt Teides sten og hårdføre planteliv mutters alene. Vindens susen og dine egne skridt hen over småsten og grus kan være de eneste lyde i miles omkreds. Solens varme vil bage på dit ansigt, mens du stopper for at spise din proviant. Sådan en oplevelse er helt mulig, hvis du sørger for at køre til nationalparken på et tidspunkt, hvor der ikke er overrendt af andre turister.

Alt det du skal pakke, for at gøre feriens bilture mindeværdige

Selvfølgelig kan bilture også være kedelige, hvis man er utålmodig efter at nå frem til sin endelige destination. Derfor skal du huske at tage underholdning med på turen. Måske en god CD eller playliste – eller en quiz, så du kan konkurrere med de andre passagerer i bilen. Sådan bliver også bilture uforglemmelige.