Se datoen: Power åbner med »Vanvittige køtilbud«

Foto: Henrik Førby Jensen

Power-kæden åbner i denne uge dørene til sin splinternye butik på Gammel Lyngvej 23B i Køge. Åbningsfesten bliver fejret med masser af køtilbud, konkurrencer og morgenbrød.

Der arbejdes i øjeblikket på højtryk for at få den mere end 1.000 kvm nye Power-butik til at stå parat til åbning. Dørnene går op for de første kunder fredag den 10. maj klokken 07.00, oplyser Power.

Til de morgenfriske vil der være kaffe og morgenbrød samt en masse konkurrencer og præmier til de tilbudsjægere, der i løbet af natten har stillet sig i kø.

– Siden vi annoncerede vores etablering her i Køge, har interessen for vores nye butik været kolossal. Køgegenserne har virkelig taget godt imod os, og det forpligter. Vi gør os derfor ekstra umage med vores åbningsfest, hvor der bliver vanvittige køtilbud og varer til rene foræringspriser, siger Jesper Boysen, adm. direktør i Power.

Priserne skal ned

Butikken i Køge bliver Powers 14. i Danmark og skal være med til at skabe øget konkurrence inden for elektronik og hvidevarer. Derfor er det heller ikke en tilfældighed, at Power netop vælger at etablere en topmoderne butik i det tidligere Toys'R'Us på Gammel Lyngvej i Køge.

– Med Powers etablering skrues der nu op for konkurrencen og ned for priserne. Butikken får et stort opland til glæde for endnu flere pris- og kvalitetsbevidste danskere, som vi forventer lægger vejen forbi Power i Køge – både til åbningsfesten på fredag og i fremtiden, siger Jesper Boysen.

Power forventer, at godt 4.000 mennesker vil besøge den nye butik på åbningsdagen – heraf flere hundrede i kø fra morgenstunden.

Åbningstilbuddene offentliggøres i løbet af onsdag den 8. maj på www.power.dk/køge.