SC Egedal har svært ved at tiltrække spillere

Danmarksserieklubben har som ventet formået at holde sammen på truppens nøglespillere. Fire spillere er dog smuttet, og de er svære at erstatte

Foto: Kenneth Tanzer

SC Egedal er ved at trimme truppen til den kommende sæson i Danmarksserien, der skydes i gang på søndag klokken 14.00 med en kamp på Ølstykke Stadion mod Marstal/Rise.

"Vi har mistet Jan Isaksen, Claus Thygesen, Lasse Hansen, Casper Sørensen og Michael Fleischer. Omvendt har vi fået tilgang af ungdomsspilleren Niclas Villadsen, ligesom vi har nogle unge spillere fra FC Nordsjælland til prøvetræning. Jacob Albrechtsen har også givet tilsagn om at blive hos os, så det ser godt ud. Vores start 11'er er rigtig stærk," siger SC Egedal-træner Søren Bjerg, som erkender, at klubben har svært ved at tiltrække nye spillere.

"Vi må bare erkende, at spillere fra Københavns-området ikke har lyst til at køre ud til Stenløse/Ølstykke uden at få penge for det. Derudover skal de bruge meget tid på kamp i weekenden efter vores placering i Kreds 2, hvor vi kommer ud på nogle lange ture," siger han.