Sarah fra Allerød som haremspige

To unge talenter fra Allerød med i Eventyrteatrets familiemusical '1001 nats eventyr'

Foto: Michael Braunstein

Hvert år ser næsten 20.000 børn og voksne Eventyrteatrets store familiemusical, som spiller i Glassalen i Tivoli omkring efterårsferien. Blandt de 90 børn og unge fra hele Storkøbenhavn, der medvirker i årets musical – '1001 nats eventyr' – er to unge talenter fra Allerød.

Det drejer sig om Sarah Langkilde på 17 år, der går i 2. g på Allerød Gymnasium. Sarah Langkilde har gået fire sæsoner på Eventyrteatrets Dramaskole, hvor hun er blevet undervist af professionelle skuespillere og andre teaterfolk. I musicalen '1001 nats eventyr' spiller Sarah haremspigen Latifa, der forråder sin herre, Bagdads unge Kalif Achmed, som bliver afsat og tvunget til at leve en ussel tilværelse som tigger.

Udover gymnasiet og teatret har Sarah også tid til at dyrke mere sang og dans i sin sparsomme fritid.

Daniella Karaoglan er 13 år og går i 8. klasse på Birkerød Privatskole. Daniella medvirker i Eventyrparaden, der underholder publikum når de kommer ind i Tivoli, i pausen og når de forlader forestillingen.

Jeanne Boel er instruktør på '1001 nats eventyr', der spiller fra 2.-18.oktober den flotte og farverige familiemusical "1001 nats eventyr" i Glassalen i Tivoli.