Sanseindtryk fra naturen på Uge-Nyt

I hele juni måned kan man på Uge-Nyt Fredensborgs kontor Chr. Boecks Vej 3 i Fredensborg se en udstilling med malerier af Pearl Kirsten Reinhardt.

Hendes udstilling afløser Birgit Langborgs billeder og det er ikke helt tilfældigt, idet Pearl Kirsten Reinhardt i en årrække har været elev hos Birgit Langborg, der selv om hun har flyttet atelieret fra Asminrød fortsat samler male-interesserede på Endrupvej.

Pearl Kirsten Reinhardt har interesseret sig for kreative udfoldelser i mange år allerede som barn lagde hun som det første mærke til hvilke billeder folk havde på væggen.

Men det var først da hun blev pensioneret fra en stilling som debitorbogholder i et større firma, hun for alvor gik igang med først at tegne, derefter at male med oliekridt hos Grethe Riise og nu maler med acryl med inspiration fra Birgit Langborg.

Endelig tegner hun croquis hos Amatørgrafikerne i Humlebæk.

Årstidernes stemninger, lys og farver er ofte bestemmende for motivvalget i malerierne, der er abstrakte med naturalistiske elementer.

-Når jeg kommer hjem fra en tur med hunden i den smukke Nordsjællandske har jeg sanseindtryk på nethinden, og dem sætter jeg ned på lærredet, siger Pearl Kirsten Reinhardt.