Glad Bendtner forlænger med Arsenal

Nicklas Bendtner har skrevet under på en ny langtidskontrakt med Arsenal, hvor han ser frem til at fortsætte sin positive udvikling.

Foto: DAVID DAVIES
Glad Bendtner forlænger med Arsenal
Glad Bendtner forlænger med Arsenal

De har forhandlet længe, og ønsket om en ny kontrakt har været gensidigt. Men først onsdag lykkedes det den danske landsholdsangriber Nicklas Bendtner at blive enig med Arsenal om en ny langtidskontrakt.

– Det betyder meget, at jeg skal være i Arsenal fremover, fordi jeg har en stor kærlighed til denne klub. Jeg har været her i fem år, og den udvikling jeg har gennemgået både på og uden for banen som spiller og menneske, kan jeg takke Arsène Wenger og holdet for. Vi har en gruppe spillere, der er i stand til at opnå stor succes, og jeg er virkelig glad for at være en del af det, siger Bendtner til klubbens hjemmeside.

Også manager Arsène Wenger glæder sig også aftalen med den 21-årige dansker.

– Nicklas har imponeret mig meget med sin flid og vilje. Du kan se, at han vil konkurrere på højeste niveau og vinde ting med sine holdkammerater. Han scorede talrige vigtige mål for os i sidste sæson, og det vil han forsøge at gøre igen. Men det handler ikke kun om målene, han bidrager til det hele, og det vil han fortsætte med. Jeg er meget glad for, at han skal være en del af vores hold i de kommende år, siger franskmanden.

Arsenal oplyser ikke længden på kontrakten, men fem år er tidligere blevet nævnt i engelsk presse.