Salg af lodder til byfesten i gang

Byfesten i Jyderup den 1. september er under forberedelse hos Jyderup Erhvervs-forenings medlemmer. Nu sættes salget af lodder/kuponer til den store konkurrence i gang.

Jyderup Løbet ved byfesten i Jyderup er for både børn og voksne.
Jyderup Løbet ved byfesten i Jyderup er for både børn og voksne.

Rita Sørensen, red.jp@nordvest.dk

I forbindelse med byfesten i Jyderup vil der blive afviklet en konkurrence med særdeles flotte præmier. Vinderne trækkes og offentliggøres lørdag aften.

Hovedgevinsten er et gavekort på 5.000 kroner til brug hos Jyderup Erhvervsforenings medlemmer, som omfatter både butikker, håndværkere og andre selvstændigt erhvervsdrivende. Medlemslisten trykkes jævnligt i Jyderup Posten.

Men der er også andre gode gevinster. Kragerup Gods har sponsoreret fire gavekort til Go-High i godsets udfordrende baner i skovens trækroner. Hvert af disse gavekort har en værdi af 600 kroner.

Der er også to gavekort på personlig forkælelse til Tyrkisk Bad i Holbæk. Hver af disse gavekort har en værdi af 475 kroner.

For at deltage i konkurrencen skal man udfylde en kupon med navn og adresse og svare på et enkelt spørgsmål. Kuponerne kan købes for 20 kroner stykket i butikkerne, og det er også her, kuponerne skal afleveres i udfyldt stand.

Salget af lodder/kuponer er netop startet.

Tilmelding til sportsaktiviteter

Byfesten i Jyderup byder også på en lang række sportsaktiviteter af forskellig slags. Nogle aktiviteter kan man blot møde op og prøve, mens andre kræver tilmelding på forhånd.

– Sporten holder til på parkeringspladsen bag SuperBrugsen, hvor der opstilles en oppustelig bane. Desuden vil der være et telt, hvor man blandt andet kan prøve skydning, fortæller Marianne Pedersen, medlem af aktivitetsudvalget i Jyderup Erhvervsforening.

Tilmelding er nødvendig til fodboldturneringen, som foregår lørdag den 1. september om formiddagen. Hvert hold skal være på mindst fire deltagere, og kan omfatte såvel børn som voksne og begge køn.

Jyderup Løbeklub og Sportigan arrangerer i fællesskab Jyderup Løbet. Der er løb for børn og for voksne, og der løbes flere distancer. Tilmelding er også ønskværdigt til Jyderup Løbet. Der er dog levnet plads til, at man kan tilmelde frem til middag på dagen.

Mange sportsgrene præsenteres ved byfesten. Her kan blandt andet nævnes: basketball, håndbold, floorball, samt gymnastik. Jyderup Gymnastik medbringer en airtrack – springbane – som man prøves, ligesom man kan være med på en gang zumba.

Forberedelserne til byfesten fortsætter på alle fronter, for der lægges op til et brag af en byfest i Jyderup den 1. september.