Saksen skifter ejer hos Salon Anne

Ny ejer af Salon Anne i Ølstykke. Det bliver fejret med reception

Foto: Jesper Kappel

Efter 27 år med hår, saks, lyse striber med videre er det nu slut for Anne Weihe Balsløw. Hun har solgt sin forretning – Salon Anne.

"Nu er jeg blevet 67 år, og derfor går jeg på pension. Det har været en rigtig dejlig tid, og jeg har elsket mit fag i alle de år, jeg har været frisør. I de 27 år jeg har haft salon her på Rørsangervej i Ølstykke, har jeg haft nogle dejlige kunder, og jeg takker mange gange for, at de har støttet mig," siger Anne Weihe Balsløw.

Det er Hasna Hassan, der er den nye ejer fra den 16.04.

"Jeg følte mig med det samme hjemme her i salonen, da jeg var her første gang. Jeg kan godt lide området, og jeg kan godt finde på at bosætte mig her med tiden," siger Hasna Hassan, der lige nu bor i København. Hun har været frisør i 19 år og klippet i både Viborg, København og Libanon, hvor hun kommer fra. Da hun kom til Danmark gik hun som noget af det første på frisørskole.

Ejerskiftet bliver fejret med en reception fredag den 11. april fra klokken 17.00 til 19.00. Både gamle og nye kunder er velkomne til at komme forbi og sige goddag og farvel.