Sæsonstart i Sommerlandet

Sommerland Sjælland siger velkommen til en ny sæson på fredag.

Det er med spænding man ser frem til åbningen af årets sæson hos Sommerland Sjælland.

– Vi glæder os rigtig meget til at byde parkens gæster indenfor, og vi har flere nyheder som vi håber at publikum tager godt imod, siger informationschefen Lone Havmand.

God plads til børnefamilier

Sommerland Sjælland er en forlystelsespark, der har fokus på at man kan være aktive sammen. Den hyggelige familiepark har både plads til at man kan slappe af og mulighed for at få rørt sig. Der er noget for alle generationer, fra et helt nyt feminint univers i form af en sandkasse med aktiveiteter for »tøser«, og til de nyindrettede petangbaner, som bedsteforældrene kan »føre an« på.

Ind imellem disse yderligheder er der naturligvis cowboybyen, rollespilsområdet, de mange vandaktiviteter, og alt det andet. Der er rigeligt aktiviteter til at få en hel dag til at gå med at prøve, og har man behov- er der også mulighed for overnatning i parkens gæstehytter.

Kreativt hoved

Idémanden bag mange af parkens tematiserede områder, er den 26 årige mul-tikunstner Sune Esbensen. Han har efterhånden sat sit præg på mange af parkens aktiviteter, og barsler i år med den helt nye sandkasse der bliver bygget op omkring »Fidylines tårn«. Det er en lille lyserød verden, der blandt andet består af et sandkasseområde med lyserøde legehuse i hjørnerne.

Sikkerheden er vigtig

Omkring parkens forlystelser, lægges der stor vægt på at sikkerheden er i orden.

– Vi har haft sikkerhedsuddannelse på vores nye attaktion Klatrefidusen, så alle nøglepersonerne er »klædt på« til at kunne takle en eventuel nødsituation, siger Lone Havmand videre.

Hyggeligste familiepark

Der er et bredt udvalg af familieparker fordelt over hele Danmark, og hver især har sit eget præg.

-Vi er måske ikke dem der har de farligeste og hurtigeste forlystelser, men vi er dem der har den største mulighed for aktiv udfoldelse, og så ser vi os selv som den aller aller hyggeligeste familiepark. Der, hvor alle i familien kan have en skøn dag med aktiviteter og mulighed for afslapning, slutter Lone Havmand.

Sommerland Sjælland åbner St. Bededag klokken 10.

eha nordvest.dk