Sælhunde i rødt og hvidt

Hundestedspillere repræsenterede de danske landshold

Rugby Hundested Rugby Klub var repræsenteret på såvel U/23 som A-landshold i den forgangne weekend.

I lørdags stod den på andsholdsdeltagelse for nogle af de helt unge seniorspillere, der som en del af U18-landsholdet i foråret hev guld hjem til Danmark ved EM i Ungarn.

Jonathan Egholm, der til daglig bor og går i skole i Wales, Mads Frederik Hansen og Frederik Hollerup Rasmussen var alle udtaget til U/23-landsholdet, der lørdag skulle spille mod et udvalgt dansk hold i Munkebo på Fyn.

Fredag morgen stod det dog klart at Jonathan Egholm ikke kom med til U/23-kampen, da han ligeledes var blevet udtaget til at forsvare Danmark ved A-landsholdets kamp mod Østrig lørdag eftermiddag i Odense.

U23-kampen startede med udspark kl. 12.00 i Munkebo, hvor begge HRK-drenge gjorde en god figur i en meget tæt og underholdende kamp. Spillet svingede frem og tilbage mellem holdene, men da slutfløjet lød, kunne U/23 landsholdet juble over en sejr på 47-46, hvoraf 25 af pointene blev sikret af HRK's drenge. Herefter gik turen til Odense Atletikstadion, hvor A-landsholdet havde udspark mod Østrig kl. 16.00.

Også denne kamp blev meget spændende. Danmark vandt de fleste klynger, og så på et tidspunkt ud til at have krammet på østrigerne. Desværre fik DK ingen points på conversions (hvor bolden bliver sparket over målet efter en scoring) og måtte desværre se sig besejret med cifrene 25-31.

Jonathan Egholm startede på bænken og fik desværre ingen tid på banen denne gang, ærgerligt nok, men der skal nok komme flere chancer for den unge Sælhund.