Sælhunde i fremdrift

Gæster fra England og Polen på sidelinien til lørdagens match

Rugby Hundested Rugby Klub indledte i weekenden den sidste del af sæsonen i 1. division med en sejr ude i Lyngby på 24-14 over Exiles.

Det var en tæt kamp, som først blev afgjort inden for de sidste 15 minutter. Indtil da havde de to hold fulgtes ad til 14-14. Men så tog klyngehalf Freddy Hollerup sagen i egen hånd, og efter et massivt klyngepres fintede Freddy Hollerup sig igennem og trykkede bolden ned.

Det var også Sælhundenes nye spillende træner, ukrainske Jurij Buchalos første kamp, og han fik en fin debut og stod for 14 af Hundesteds point. Freddy Hollerup stod for de sidste 10 point ved to scores.

Hundesteds næste opgave bliver den kommende lørdag, hvor Odder kommer på besøg. Der er udspark kl. 14.

Sælhundene satser på fremdrift, dels er der ny træner for seniorholdet, og ved lørdagens kamp vil der også være gæster fra den engelske klub Coney Hill ved Gloucester. Derudover vil der være repræsentation fra den polske rugbyklub Kaskada fra Stettin.

Begge besøg er led i et kommende samarbejde med de to klubber, hvor der kan udveksles spillere og trænere, således at Sælhundenes rugbystandard hæves.

Klubben har ligeledes gang i en sponsorsatning, således at der kan samles midler til alle aktiviteterne, så derfor er sponsorerne også inviteret på sidelinjen til lørdagens match.

Som forkamp spiller de gamle sælhunde "Grey Seals" en old-boyskamp, hvor modstanderne er Hamlet fra Helsingør.