Så er datoen sat: Lagkagehuset åbner på Hillerød Station

Lagkagehuset søger nu medarbejdere til deres nye butik i den renoverede stationsbygning i Hillerød. De slår dørene op med gratis kaffe 29. maj

Foto: JØRGENSEN JAKOB

Lagkagehuset åbner på Hillerød station 29. maj.

"Hillerød har været på ønskelisten gennem lang tid, og vi har kigget på flere forskellige lokationer. Det glæder os usigeligt, at det bliver den flotte stationsbygning, der kommer til at danne ramme om Lagkagehuset," skriver virksomheden i en mail til Hillerød Posten.

På åbningsdagen vil der være gratis valgfri kaffe, smagsprøver og gode tilbud på brød, wienerbrød, træstammer, hindbærsnitter og brownies, oplyser Lagkagehuset.

Sortimentet bliver, som man kender det i Lagkagehusets andre butikker. I den kommende 120 kvadratmeter store butik sælges brød, wienerbrød og kager, sandwich og salater og både kolde og varme drikke, ikke mindst kaffe. Man kommer til at kunne nyde sin kaffe, kage eller sandwich i Lagkagehusets kommende caféområde, hvor der vil være 20 siddepladser og børneområde.

Åbningstiden bliver mandag til fredag klokken 06-19 og lørdag til søndag klokken 07-18.

Åbningen i Hillerød betyder, at der nu er 104 Lagkagehuse i alt fra Hjørring i nord, Herning mod vest, Haderslev mod syd og hovedstaden mod øst – samt bagerier i London og New York. Lagkagehuset har ansat flere end 400 bagere og konditorer i landet.

Lagkagehuset har lavet flere jobopslag her i april, hvor de har søgt efter både deltids- og fuldtidsmedarbejdere i Hillerød. Fuldtidspersonalet er allerede ansat, oplyser Lagkagehuset, men de mangler stadig ungarbejdere, som kan søge via Lagkagehusets hjemmeside.

På DSB Ejendommes hjemmeside står der, at DSB i løbet af foråret er færdig med en større istandsættelse af Hillerød station, og at Lagkagehuset flytter ind i stationsbygningen sammen med 7 Eleven.

1. sal af stationsbygningen udlejes til kontorformål, og på 2. sal bliver der opholdsrum for lokomotivførere og andet personale i DSB.