Rungsted tabte til topholdet i tæt kamp

Rungsted Seier Capital måtte til sidst se sig slået af topholdet Herning Blue Fox i tirsdagens 3-2-nederlag på udebane

Foto: Joachim Weichel

Bussen, der fragter Rungsted Seier Capital-mandskabet til udebanekampe, var nærmest ikke rullet ind på parkeringspladsen foran Bitcoin Arena efter weekendens Final 4-kampe i Jyske Bank Boxen i Herning, før den igen tirsdag ved frokosttid havde retning mod netop Herning.

Her ventede Metalligaens tophold Herning Blue Fox, som også deltog i weekendens kampe, hvor de dog røg ud i semifinalen til den senere vinder Aalborg Pirates. Dermed var det to mandskaber, der var ivrige efter at få revanche for weekendens skuffelser, og det skabte betingelserne for en seværdig kamp, der i sidste ende endte med en 3-2-sejr til hjemmebaneholdet.

Tilskuerne skulle dog helt ind i anden periode, før kampens første scoring faldt, selvom begge hold ellers havde rigeligt med store chancer i kampens første 20 minutter. Det var Herning, som kom først på måltavlen, men Rungsteds Marcus Olsson bragte kort tid efter balance i regnskabet. Desværre viste en udvisning til Brendon Nash sig at blive dyr, da Herning-holdet udnyttede overtallet til at tilbageerobre føringen.

Denne føring holdt jyderne fast i med et jerngreb, og det lykkedes dem også at udbygge føringen til 3-1 i tomt mål som følge af Rungsteds satsning på at komme tilbage i kampen. Denne satsning kastede dog en kosmetisk scoring af sig kort før tid til 3-2. Den kom dog for sent, og dermed kunne sjællænderne ikke ændre yderligere på kampens endelige resultat.

Herning Blue Fox 3 Rungsted Seier Capital 2 (0-0, 2-1, 1-1)

1-1: #40 Marcus Olsson (#33 M. Jensen, #88 R. Bergman)

3-2: #28 Jake Hansen (#13 M. Green, #24 B. Nash)