Rungsted Havnefest savner frivillige

Kom og hjælp til. Du kan melde dig for et par timer eller længere tid over weekenden den 15.-16. august

Foto: Morten Timm

"Har du lyst til at give en hånd med, så har vi plads til nogle flere frivillige hjælpere".

Sådan lyder opfordringen fra Susanne Janholt Larsson, som koordinerer hjælperne til årets Rungsted Havnefest.

Det er tredje år i træk, at der er Havnefest i rungsted. Den finder sted gang i weekenden den 15. og 16. august, men med 'tyvstart' fredag 14. august, hvor der er gratis koncert med Erann DD klokken 20.30.

Det er meningen, at de frivillige hjælpere giver en hånd med i informationsteltet og går rundt på havnen i særlige t-shirts, så de kan hjælpe, hvor der er behov.

"Det er meget fleksibelt: Du kan melde dig for et par timer eller for længere perioder både en og to dage. Det er helt op til dig selv," fortæller Susanne Janholt Larsson.

Hun tilføjer, at alle hjælpere bliver inviteret til et informationsmøde kort før havnefesten, så de er godt klædt på til opgaven.

Initiativet til den lokale havnefest er taget af Erhvervsforeningen for Rungsted Havn, og der er som tidligere år lagt op til to dages fantastisk havnefest med masser af aktiviteter for hele familien, herunder modeopvisning, loppemarked, helikopterflyvning, mulighed for at prøve kajak, robåd og vandski, sommersauna, kapsejlads og stand up-paddling.

Desuden er der biludstilling, bådudstilling og handelsboder. Tango, morgenzumba og elastikspring er andre tilbud. Og for børnene er der blandt andet krabbekonkurrence, hoppeborg og skattejagt rundt på havnen.

Og så er havnens restaurationer naturligvis også klar til at slukke tørst og sult.

"Det er således et herligt og livligt miljø, du kan være hjælper i," siger Susanne Janholt Larsson.

Er du interesseret i at bidrage, kan du kontakte hende på mail: s.janholt 40 25 11 70.

Læs mere om Rungsted Havnefest på: www.rungstedhavnefest.dk