Rotary slog et slag for Ønskefonden

Foto: John Jessen Hansen

Igen i år var der mulighed for virksomheder og familiemedlemmer at forkæle deres kunder, kollegaer, familie eller andre med et heldagsarrangement i Hillerød Golf Klub.

Hillerød Christian IV Rotary Klub havde sammen med Hillerød Golf Klub, fået stablet den årlige velgørenheds golfturnering på benene, med det formål, at støtte Ønskefonden, en fond der har som formål, at opfylde et højeste ønske for børn og unge mellem fire og 18 år, der bor i Danmark og lider af en uhelbredelig eller livstruende sygdom.

Heldagsarrangementet bød på morgenmad, golfturnering, fælles frokost og overrækkelse af præmier til det bedste hold, længste drive tættest på par 3 hul og så videre.

Hillerød Christian IV Rotary Klubs præsident, Søren Nielsen fra DanBolig i Hillerød, havde en check på 50.000 kroner med til Peter Mygind, bestyrelsesmedlem i Ønskefonden. Hovedsponsoren Sydbank overrakte en check på 10.000 kroner til det gode formål.

Spillerpræmierne var alle sponsoreret af byens erhvervsliv. For at gøre overskuddet fra dagens arrangement så stor som muligt, havde golfklubben stillet trænere, assistenter og andre faciliteter gratis til rådighed. Størsteparten af indtægterne fra dagens greenfee gik til Ønskefonden. Også restaurant Nysegård havde slækket på kuvertprisen i den gode sags tjeneste.