Roskilde vælger: Månedens butik i juni

Foto: Jan Partoft

Roskilde Handel har blandt flere hundrede forslag udpeget forretningen Zizzi i Algade 38 som månedens butik i juni.

I samarbejde med Roskilde Avis gennemfører handelslivet i øjeblikket en kampagne, hvor god service eller særlige oplevelser for kunderne i Roskildes forretninger belønnes hver måned.

Zizzi var blevet foreslået af Anja V. Hansen med følgende begrundelse:

'Jeg vil gerne nominere Zizzi i Algade. De damer giver en service langt ud over det sædvanlige. De er knalddygtige og er ærlige, når det drejer sig om mine spørgsmål ift deres varer, pasform osv. Der hvor de dog, i min optik, vinder størst er i den nærværende relation og humoristiske tone, både over for hinanden og for os kunder.'

Skal nyde champagnen

Åh, hvor fint, udbrød en overrasket Louise Møbius i forretningen, da hun fik nyheden.

Ane Kirstine Ilsøe fra Roskilde Handel overbragte sammen med redaktør Torben Kristensen fra Roskilde Avis blomster, champagne og en plaquette som bevis for udmærkelsen.

– Vi er sindssyg glade for denne vurdering fra kunderne. Det er den bedste anerkendelse, og nu skal vi nyde champagnen i forretningen på et tidspunkt, når vi alle er samlet, fortæller Louise Møbius.

Ny vinder i juli

Konkurrencen fortsætter nu i juli, hvor der på ny skal udpeges en vinderbutik og trækkes lod mellem de kunder og læsere, der kommer med bedste forslag og begrundelse.

Månedens vinder blandt læserne får et gavekort på 500 kroner til en af forretningerne i Roskilde Handel.

Alle interesserede kan deltage her på tråden under artiklen på Facebook hos Roskilde Avis.