Roepstorff udlejes til Frem

Foto: Claus Birch
FODBOLD: Emil Brodersen (Frem Hellebæk) i hovedstødsduel med Frederik Roepstorff (Espergærde) under kampen i Serie 1 mellem Frem Hellebæk og Espergærde IF den 26. august 2017 ved Nordkysthallen. Foto: Claus Birch
FODBOLD: Emil Brodersen (Frem Hellebæk) i hovedstødsduel med Frederik Roepstorff (Espergærde) under kampen i Serie 1 mellem Frem Hellebæk og Espergærde IF den 26. august 2017 ved Nordkysthallen. Foto: Claus Birch Claus Birch (All rights reserved).

1. divisionsklubben FC Helsingør har udlejet den 20-årige midtbanespiller Frederik Roepstorff til Frem i 2. division. Aftalen gælder frem til sommer.

– »Robber« har været tæt på førsteholdet i snart to sæsoner, men med vores meget stærke midtbane har han haft svært ved at spille sig på holdet. Frem er en klub med en dygtig træner, og et rigtig godt setup og miljø. Det er et perfekt sted for Frederik at komme til og forhåbentligt få en del minutter i benene, og få nogle lidt andre indtryk. Vi håber og regner med, at han kommer tilbage i en endnu bedre udgave, til fordel for både ham og FC Helsingør, siger Janus Kyhl til klubbens hjemmeside.

FC Helsingør spiller lørdag træningskamp mod Fremad Amager. Opgøret er flyttet, så det spilles klokken 13 i Sundby Idrætspark.