Røde Kors Helsinge jubler over fremragende resultat

Fordoblede indsamlingsresultat fra 2014

Foto: Jesper Gisli

INDSAMLING: Røde Kors Helsinge kan næsten ikke få armene ned. Det blev nemlig til et rigtig flot resultat, da 50 indsamlere fra Helsinge- og Tisvilde-områderne søndag d. 4. oktober gik på gaden med raslebøsser og indsamlings-app fra Røde Kors.

Nu er der regnet færdigt, og Røde Kors Helsinge kan glæde sig over at kunne sende 65.090 lokale kroner af sted til hjælpearbejdet blandt katastrofeofre.

I 2014 blev der lokalt samlet 33.175 kroner sammen, så der er næsten tale om en fordobling i forhold til sidste års indsamlingsresultat.

"Vi kan næsten ikke få armene ned, for vi er så glade og stolte over borgerne i Gribskov som har gjort dette muligt", lyder det fra Palle Friis Rasmussen fra Røde Kors Helsinge.

Det er et flot resultat, når man tænker på at der i Helsinge og Tisvilde er områder, hvor der kan være langt mellem husene og hvor der er mange sommerhuse. Vi oplevede at der var indsamlere som havde tilmeldt sig i København, men når de nu var på weekend i sommerhuset ville de gerne være indsamlere her i stedet for."

"Bestyrelsen i Røde Kors Helsinge, vil gerne sige mange tak til alle de veloplagte indsamlere, som gik på gaden søndag 4. oktober. Vi har nået et flot resultat og det er dejligt at så mange vil være med til at sikre Røde Kors' arbejde med at hjælpe mennesker i nød. Tak fordi I gav tre timer af jeres søndag til Røde Kors og tak til alle der bidrog med penge. I er med til at give tusindvis af mennesker håb om en bedre fremtid", slutter Palle Friis Rasmussen fra Røde Kors Helsinge.