Rocker og tvilling sigtet for kokainpakkeri i kælder

Politiets efterforskning har ført til nye anholdelser i stor sag om forarbejdning og besiddelse af kokain.

Endnu to personer er blevet anholdt og sigtet i en større narkosag fra Vanløse, hvor en person allerede sidder bag tremmer.

Det drejer sig om et par tvillingbrødre på 31 år. Den ene bror er følge politiet fuldgyldigt medlem af rockergruppen Hells Angels.

Rockeren blev torsdag anholdt i Midtjylland, mens tvillingbroren blev anholdt i Nordsjælland, oplyser politikommissær Steffen Thaaning Steffen fra Københavns Politis afdeling for organiseret kriminalitet.

I november fandt politiet i et kælderrum i Vanløse en større mænge kokain samt flere skydevåben med tilhørende ammunition, blandt andet en M75 automatriffel.

Politiet anholdt efterfølgende en 34-årig mand, der var på hospitalet til behandling, og han blev varetægtsfængslet. Han nægter sig skyldig, men han sidder fortsat bag tremmer.

Ud over den større mængde narko, våben og ammunition fandt politiet udstyr beregnet til opblanding og pakning af større mængder kokain.

Nu har politiets videre efterforskning ført til anholdelse af yderligere to mænd, og sigtelserne i sagen drejer sig om besiddelse af mere end ni kilo kokain. Derudover mener politiet, at mændene havde planer om at forarbejde mindst 100 kilo af det forbudte stof.

Mændene er sigtet efter straffelovens narko- og våbenbestemmelser, der tages i brug, når der foreligger særligt skærpende omstændigheder.

Fredag har en dommer ved Retten på Frederiksberg besluttet at varetægtsfængsle rockeren.

Tvillingbroren har fået sin anholdelse opretholdt i tre døgn. Den tid skal politiet bruge på at efterforske sagen yderligere, hvorefter retten igen vil tage stilling til eventuel fængsling.