Rock og jazz i landsby

Årets Slagslunde Musikfestival løber af stablen den 11. august. Der bliver budt på næsten 12 timers gratis musik

Foto: Jesper Kappel

Så er man klar igen. Den lille landsby Slagslunde åbner alle veje og stier og byder velkommen til årets udgave af Slagslunde Musikfestival. Årets udgave er nummer 34.

Festivalen har igen i år et solidt program med masser af god musik – næsten 12 timer som er gratis for alle.

"Sommeren er startet sent i år, så vi forventer selvfølgelig, at vi bliver beriget med masser af sol fra en skyfri himmel til et fantastisk musikprogram, og at rigtig mange mennesker igen være at finde i Slagslunde til årets fest den 11. august klokken 12.30," skriver festivalen i en pressemeddelelse.

Som noget nyt vil Slagslunde Skoles børnekor åbne årets festival med et brag af en opvisning med sang og dans.

2011 var et godt år for Slagslunde Musikfestival takke være det tilbagevendende trofaste publikum. Derfor har festivalen valgt at bruge endnu flere penge på gratis aktiviteter for børnene. Det betyder at den kæmpe oppustelig rutsjebane plus lidt ekstra overraskelser igen i år vil være gratis for børnene.

Musikprogrammet er på plads og byder på flere dygtige musikere fra lokalhistorien, og i alt kommer syv bands på scenen. Blandt andet vender Allan Nordkvist tilbage. Allan og AYA var en stor del af Slagslunde Musikfestival i 90'erne, og nu er han altså tilbage i en lidt mere moden udgave med sin egen musik.

"Vi glæder os til at hygge med en masse cool jazz, og slutter af med en omgang go? Rock ?N? Roll på store scene, inden vi omkring klokken 21.00 rykker ind i teltet til After Jam," skriver festivalen.

Efter sidste band har lukket på scenen er det blevet lidt af en tradition, at bandene jam?er sammen i ølteltet til klokken 24.00, hvor man lukker og slukker.

Hele arrangementet er gratis, og derfor må man ikke medbringe drikkevarer og mad. Det kan man derimod købe i boderne på festivalen.