Rigtig godt nytår

Et år er gået – et år hvor vi har oplevet meget både op og nedture såvel kommunalt som nationalt.

For mig personligt har det været et begivenhedsrigt år, som blandt andet har været præget af en folketingsvalgkamp.

Jeg vil gerne benytte denne lejlighed til igen at sige tusind tak til alle, der bakkede mig op og til dem, der stemte på mig – det er jeg fortsat meget taknemmelig for – tak.

Samtidig har det været et år, hvor vi har fået utrygheden længere ind på livet med både terror i Danmark og Paris – og et forfærdeligt knivdrab i Hillerød.

Det glæder mig, at vi skal kigge nærmere på området vedrørende utilpassede unge og hvordan vi tackler bandeudfordringer – og radikaliseringsudfordringer i Hillerød. Det vil ikke ændre fortiden, men jeg vil kæmpe endnu mere indædt end før for, at vi ikke mister flere unge mennesker til utilgivelig og kynisk vold. Fløjlshandskerne skal af og vi må handle. Selvom procedurerne er blevet fulgt, gør vi det simpelthen ikke godt nok, når unge liv mistes på den måde.

2015 har budt på en evaluering af folkeskolereformen i Hillerød. Som forudset fungerer den tvungne lektiecafe og den understøttende undervisning ikke langt de fleste steder. Det må vi som ansvarlige politikere selvfølgelig handle på.

Året har også været præget af voldsomme flygtninge og migrantstrømme, som også har præget den kommunale økonomi. Her må vi udvise den krævede rettidige omhu, og ikke lade os styre af behagelighedshumanisme. Vi må stille krav og være realistiske.

Et nyt år er begyndt, et år hvor jeg fortsat vil kæmpe for Hillerød. Derfor vil jeg gerne opfordre jer alle til at henvende sig til mig med spørgsmål, problemstillinger eller lign. På mthi@hillerod.dk eller 30 22 02 03.

Jeg glæder mig til at høre fra jer og ønsker jer alle det bedste i 2016.