Rejser i Rudersdal Kommune

Jeg blev faktisk lidt sur, faktisk så sur, at jeg, for første gang i mit liv, skriver et læserbrev, over at læse i weekend Rudersdal avisen, at vore lokalpolitikere bruger så mange penge, 3.019.838kr, på at rejse.

Alene en inspirationstur til London for 96 personer er næsten umuligt at forestille sig. Hvad har de fået ud af det…..hvad får vores kommune ud af det. Sagen er, at vi ikke ved det. Der er ikke nogen, der skriver et referat fra turen.

Det er selvfølgelig en rig kommune, vi bor i, men jeg tror ikke, der blev brugt så mange rejsepenge i Erik Fabrins tid. Det er muligt, der kan spares samtidig med, at serviceniveauet forbedres, ved at kigge ud over landets grænse….Men vi ved det ikke og oplever det heller ikke.

I England reducerede man de offentlige budgetter med 25%, og siger man, så fungerer både skoler og sundhedsvæsen. Jaså, her bygger man en ny børneinstitution, men der følger ikke nyt legetøj med…..Men institutionen fungerer! De eksisterende børnehaver, vuggestuer har også gammelt legetøj, men de fungerer! Tænk hvis I skar rejsebudgettet med 50 % eller bare 25%, så ville der være penge nok til, at børneinstitutionerne ville mere end bare fungere.

Jeg håber, I vil tænke jer lidt om i fremtiden.