Rejsegilde i Stenløse Syd: Flere rækkehuse er på vej

Der var højt humør og glade deltagere, da flaget tirsdag formiddag blev hejst til rejsegilde i Dalhaven. De første 21 ud af 50 nye energivenlige rækkehuse er opført, og inden længe kan det spirende område byde de første beboere velkommen

Med de første 21 opførte boliger ud af 50 er udviklingen af det nye boligområde Dalhaven i Stenløse Syd godt på vej.

Tirsdag kunne projektudvikleren FB Gruppen A/S sammen med håndværkere, rådgivere og leverandører således fejre markeringen af en milepæl i byggeriet.

Med 50 energivenlige boliger på vej bidrager Dalhaven til udviklingen af den i forvejen hastigt voksende bydel i Stenløse Syd og med plads til alle generationer skaber det nye Dalhaven ifølge adm. direktør Hans-Bo Hyldig fra FB Gruppen mangfoldighed i bydelen.

Helt unikt område

"Stenløse Syd er et helt unikt og smukt område. Her byder Dalhaven op til godt nabo- og fællesskab på tværs af generationer, da der både er plads til singler, seniorer og familier. Arealerne omkring indbyder samtidig til hyggeligt samvær, så beboerne kan få glæde af hinanden," fortæller Hans-Bo Hyldig i en pressemeddelelse.

Boligerne er omgivet af natur – og det bemærker man hurtigt, når man besøger Dalhaven. Derfor har FB Gruppen også haft fokus på at opføre boliger, der samtidig indbyder til fællesaktiviteter i det grønne. Fælleshuset, der husede rejsegildet, kan fremadrettet bruges til fællesspisning og sammenkomster, ligesom der opføres et væksthus og grønne bede, så beboerne kan dyrke årstidens afgrøder.

"Ambitionen hos FB Gruppen er at skabe boliger, som vi selv vil bo i og som kan byde på mere end fire vægge. Især de grønne værdier er et vigtigt samlingspunkt og en mulighed for at koble af og nyde nogle af de klassiske dyrkningstraditioner. Derfor har vi lagt vægt på at opføre sociale rum, hvor der er mulighed for at udfolde de grønne fingre," siger Hans-Bo Hyldig.

Alle boliger har egen have med terrasse og privat parkering foran huset. De opføres enten som 1- eller 2-plans rækkehuse. Boligerne sælges som projektsalg, og der er stadig få ledige tilbage, som kan ses på dalhaven.dk.