Regionsmester søger firma

Tidligere på måneden bragte Sydsjællands Tidende historien om Troels Strøyer Christophersen, der er regionens dygtigste flisemurerelev – men nu står det unge murertalent uden praktikplads.

Sandvig

I weekenden deltog 20-årige Troels Christophersen ved DM i Skills – Danmarksmesterskaberne for erhvervsskoleelever. Det blev til en fjerdeplads for murereleven fra Sandvig, der trods en turbulent træningsperiode og influenza under konkurrencerne kunne følge med blandt de bedste ved kampen om titlen som Danmarks bedste flisemurerelev. 

Ved årsskiftet udløb Troels? praktikaftale med Murermester Carit Jensen fra Elmelunde på Møn, der ellers var glad for Troels. 

– Jeg har simpelthen ikke nok at lave til at have en lærling i øjeblikket, lyder forklaringen fra Carit Jensen, der dog håber at Troels finder en læreplads, og understreger at murereleven vil have godt af at komme i en større virksomhed, hvor opgaverne varierer mere og indeholder større opgaver.

Troels er derfor nu på udkig efter en ny virksomhed, hvor han kan færdiggøre de resterende halvandet år af sin uddannelsestid. 

– Jeg vil selvfølgelig helst have noget i nærheden, men jeg har ikke noget imod at køre længere væk efter en praktikvirksomhed, fortæller Troels, der selv har kørekort og bil, så transport frem og tilbage ikke er noget problem. 

Er du murermester og har plads til regionens dygtigste flisemurerelev, så kan du kontakte faglærer Martin Kryger fra EUC Sjælland på mkry@eucsj.dk.