Real Madrid afviser rygte om rekordbud på Neymar

Den spanske storklub afviser en påstand om, at klubben skulle have tilbudt PSG 310 millioner euro for Neymar.

Neymar fejrer sit mål til 1-0 over Mexico i Brasiliens 2-0-sejr i ottendedelsfinalen i VM mandag.
Neymar fejrer sit mål til 1-0 over Mexico i Brasiliens 2-0-sejr i ottendedelsfinalen i VM mandag.

Real Madrid afviser forlydender om, at den spanske storklub har tilbudt at købe den brasilianske stjerne Neymar fra Paris Saint-Germain (PSG) for 310 millioner euro – eller godt 2,3 milliarder kroner.

Hverken Neymar eller PSG har modtaget noget bud fra Real Madrid, hedder det i en pressemeddelelse fra den spanske hovedstadsklub.

– Rapporterne er fuldstændig usande, skriver klubben.

Det var den spanske tv-kanal TVE, der først rapporterede om det påståede tilbud.

Herefter kastede flere medier sig over nyheden, før Real Madrid sent mandag aften så sig nødsaget til at afvise spekulationerne i en pressemeddelelse.

Det skete, bare få timer efter at Neymar havde scoret i Brasiliens 2-0-sejr over Mexico i ottendedelsfinalen i VM.

Ifølge TVE skulle de regerende Champions League-mestre være villige til at betale 310 millioner euro for den 26-årige brasilianer.

Et køb af den kaliber ville være det dyreste i fodboldhistorien – en rekord, som Neymar holder i forvejen, efter at PSG købte ham fra Barcelona for 222 millioner euro i august sidste år.

Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) holder fortsat et vågent øje med PSG på grund af nogle meget store handler sidste år.

PSG blev i midten af juni frikendt for mistanke om brud på fodboldens økonomiske fair play-regler.

Det skete, efter at Uefa havde kigget nærmere på milliardaftalerne, som gjorde Neymar og den franske angriber Kylian Mbappé til PSG-spillere.

I forbindelse med frifindelsen understregede Uefa, at PSG's økonomi fortsat ville blive overvåget grundigt i de kommende uger. Ved udgangen af juni afsluttede klubben regnskabsåret.