Rasmus er klar for Nordvest

Fodbold
Den talentfulde kantspiller Rasmus Petersen tørner i næste sæson ud for Nordvest FC i danmarksserien.

Foto: Brian Jensen
Rasmus Petersen var fra flere sider meldt på vej til Roskilde - men bliver endnu en sæson i Holbæk. Foto: Svend Erik Hansen.
Rasmus Petersen var fra flere sider meldt på vej til Roskilde – men bliver endnu en sæson i Holbæk. Foto: Svend Erik Hansen.

Det plejer at være et signal til andre klubber, når en fodboldspiller sætter sig selv på Spillerforeningens transferliste. Et signal om, at man gerne vil skifte klub – og i øvrigt kan gøre det, uden at der skal betales økonomisk kompensation.

Men det kan også fungere som en slags løftestang over for den klub, spilleren er i. Som i eksemplet Rasmus Petersen. Højrefløjen på Holbæks nedrykkede 2. divisionshold var i få dage på listen over "gratis" spillere, men har nu streget sit navn fra Spillerforeningens liste.

– Det er fordi, jeg bliver i Holbæk i næste sæson, forklarer den 21-årige Rasmus Petersen.

– Jeg meldte mig til Spillerforeningen, inden jeg havde en snak med Fisker – og så gik der et par dage, inden mit navn dukkede op på listen. Men nu har jeg altså talt med Fisker, og foreløbig bliver jeg i Holbæk i et år, lyder det fra den unge spiller, der var blandt HB&I's bedste i fiaskosæsonen.