Randers er pokalfavorit i Holbæk

De to trænere i Nordvest FC og Randers FC forventer at gæsterne lever op til favoritrollen i onsdagens pokalkamp i Holbæk.

Foto: Per Christensen, Brian Jensen
Holbæk stadion Pokal kvartfinale i fodbold Nordvest FC mod AC Horsens.       Foto: Per Christensen
Holbæk stadion Pokal kvartfinale i fodbold Nordvest FC mod AC Horsens. Foto: Per Christensen Per Christensen

Det er vel de færreste, der forventer at Nordvest FC overgår sig selv og sender Superligaholdet Randers FC ud af pokalturneringen. Sejr til de jyske gæster giver pengene 1,35 gange igen hos Danske Spil – 5,90 hvis Nordvest vinder.

Kampens to cheftrænere har da også klare forventninger til deres hold. Randers-træner Ove Christensen om at holdet går videre, mens Nordvest FC-træner Freddy Andersen stiller sig tilfreds med en god præstation.

Ove Christensen har ikke stort kendskab til Nordvest, men sendte spioner til Holbæk for at overvære opgøret mod Ballerup-Skovlunde, som Nordvest vandt med 1-0.

– Jeg ved at det er et godt hold, der topper 2. division og en klub med gode pokaltraditioner. Men jeg håber, at vi vinder og går videre til ottendedels-finalerne.

Undervurderer altid hold som os

Freddy Andersen tror, at spillerne efter forrige sæsons pokal-eventyr vil have sværere ved at sluge et nederlag – på trods af de lave forventninger.

– Jeg tror at skuffelsen vil være større, fordi nu ved de hvad der venter længere henne i turneringen, og hvad de går glip af.

– Min forhåbning er, at vi spiller en god kamp, vi forventer ikke at vinde, slår træneren fast.

Han ved fra tidligere møder med Superligahold, hvad der skal til på grønsværen onsdag aften.

– Vi skal spille op til vores bedste og stå sammen. Også oppe i hovederne. Og så skal vi begrænse vores fejl, mens et Superliga-hold skal have en lille offday. Uden at ville det, så undervurderer de altid hold som os. Men jeg håber ikke, at de scorer tidligt i kampen, siger Andersen.