Raklev vandt topopgør

Fodbold: Indskiftede Jackson Makiese sikrede serie 1-holdet sejren over Køge fredag aften.

Raklev i fodboldens serie 1 viste endnu en gang forrygende moral og offervilje, da holdet på udebane vandt topopgøret mod Køge med 1-2 og dermed holder sig godt med i toppen af tabellen.

Det blev indskiftede Jackson Makiese, der blev matchvinder fem minutter før tid, da han fik bolden fra Jeppe Merling-Petersen og driblede sig fri i feltet og scorede sikkert.

Et flot mål, der var kulminationen på en kamp, som fik en lidt kedelig Raklev-start, da Køge allerede efter godt fem minutter kom foran. Raklev følte sig lidt snydt i situationen, men kæmpede sig tilbage i kampen med en stor moral, der kendetegner holdet i øjeblikket.

– De tror på sig selv, kæmper bravt og har også lidt tur i den, sagde Raklevs cheftræner efter kampen.

Umiddelbart inden pausefløjtet sendte Jeppe Merling-Petersen en diagonal-aflevering af sted, som Simon Müller Nielsen headede i mål og dermed sikrede Raklev en rar pausefornemmelse og et styrket udgangspunkt til anden halvleg.

Køges hjemmehold var godt spillende og havde også deres chancer, men i Raklev-målet debuterede klubbens ynglingemålmand Mathias Nordbo med et brag af en kamp, der i øvrigt sikrede ham samtlige holdkammeraters stemmer som opgørets bedste Raklev-spiller.

– Han fik en fantastisk debut, var rolig og rigtig god i feltet, roste træner Nielsen efter kampen.

I de sidste minutter af topopgøret kæmpede Raklev helt ud til – og måske også over – krampegrænsen, og med de tre point holder klubbens sig på en fjerdeplads bare et enkelt point fra Avartas tophold.

Simon Müller Nielsen Anders Vestergaard