Raklev fik en ekstra chance

Fodbold
Mændene i serie 2 sluttede det ordinære forårsprogram af med at smadre Mørkøv med 5-0 og slutter fjerdesidst. Det betyder, at der er overlevelseskamp på menuen tirsdag aften.

Foto: Torben Clausen

Det lykkedes lige præcis for Raklev GI at undgå direkte nedrykning fra serie 2, pulje 3, i fodbold. Men kun i kraft af en hjælpende hånd fra rivalerne og naboerne i Kalundborg GB, som sendte Skælskør ud af rækken sammen med Mørkøv og Jernløse.

Havde KGB ikke slået Skælskør – med 4-3 i øvrigt – var Raklev dumpet direkte ud af serie 2 trods den afsluttende sejr på 5-0 over bundholdet Mørkøv.

Nu får Raklev en ekstra chance, og overlevelseskampen spilles allerede tirsdag aften på udebane mod Lundtofte, som i serie 2, pulje 2, endte fjerdesidst med 11 point, nøjagtigt som Raklev.

– Som foråret har formet sig, er vi glade for at få en ekstra chance. Det er vi faktisk lidt heldige med, siger Raklev-træner Claus Hansen, der trådte til tre kampe inde i foråret, da Raklevs og træner Johnny Bruun Jensens veje skiltes.

Claus Jensen og Martin Christensen bragte Raklev foran 2-0 i løbet af den første halve time, mens Kasper Nielsen, Lasse Christiansen og Kasper Fønlev sørgede for målene i anden halvleg.