PS om skønhed…

Foto: Eva Catter

Vidunder dråber

SERUM Siden april måned har Elisabeth Ardens Prevage været i handlen og solgt under parolen 'Proof… Not promises'. Hovedingrediensen i Prevage er den potente orange antioxidant Idebone, hvis effekt skulle være videnskabeligt bevidst. De dyre dråber reparerer nemlig skader i huden som følge af vores levevis og forebygger, i følge Elisabeth Arden, ældning af huden. Resultatet, der lover en mere elastisk hud og reduktion af de fine linier og rynker, bør kunne ses efter otte ugers brug. Følg brugsanvisningen nøje og test Prevage på undersiden af armen over tre dage, før den tages i brug i ansigtet. Prevage Anti-Aging Treatment er skabt i samarbejde med medicinalfirmaet Allergan og koster vejl. 1.300 kr. for 50 ml.

Fløjsbløde hænder

CREME En svag duft af citrus og blomster er ikke det værste hænderne kan dufte af. Biotherm har designet en ny håndcreme, der udover at virke blødgørende på tør hud og flossede neglebånd også bekæmper alders- og specielt pigmentforandringer. Det er indholdet af C-vitamin, der efter sigende reducerer og forebygger de kedelige pigmentforandringer, som titter frem, når de sommerbrune hænder begynder at blegne. Og hvem vil ikke gerne holde leverpletterne og andre små skønhedsfejl i ave så længe som muligt? Håndcremen fås i en fiks tube med 75 ml. og koster 195 kr.

Styr på lokkerne

VOKS Sebastian har gjort det igen – skabt en ny serie af hårprodukter med navnet Evokativ. Crafty er en cremet voks til sommerens frisurer, der skal holde til de forhåbentlig varme dage – og nætter. Varm en smule i hænderne og brug den til at vride, flette, bøje og forme dit hår. Eller brug den som usynlig elastik i enderne af snoninger og fletninger. Crafty dufter sødt af frugt og blomster og koster 175 kr. for 50 ml.

Fyldige læber

LÆBESTIFT Et enkelt strøg med Elisabeth Ardens nye Ceramide Plump Perfect Lipstick skulle være nok til at øge læbernes fylde og reducerer de små linier omkring læberne. Denne luksuslæbestift, der kommer i handelen til september, fås i 18 nuancer og indeholder solfaktor 15. Vejl. pris 170 kr.

Fugtig flyrejse

Øjenmaske En genial 'treat' til flyrejsen kommer fra Clinique. Der er ikke noget så udtørrende for huden som et flere timer langt ophold i luftrummet. Men det er der naturligvis råd for, som f.eks. en øjenmaske, der tilfører fugt til øjenområderne. De små kompressor af rayon er for-fugtet med en oliefri lotion med ekstrakt fra blandt andet grøn te og agurk og skal sidde under øjnene i 10 minutter. Pris for 10 pakker med et sæt koster 265 kr.

eva.catterlokalweekend.dk