Prisvindere var væk

SPORTSPRIS Mange af de lokale idrætsfolk havde travlt andre steder, da årets store hædring fandt sted lørdag i Hundestedhallen: Rundt regnet 150 havde meldt fra, og derfor forløb uddelingen af hædersbevisninger for de sportslige præstationer i 2015 anderledes end planlagt.

Der var også frafald blandt modtagerne af Gulvmåttens Sportspris, og førsteprisen på 3000 kroner til bryderen Mikkel Lassen blev modtaget af en anden repræsentant for Heros, løberne Ida og Emil Øbro var heller ikke til stede for at modtage deres andenpris på 1000 kroner – de var i kamp eller til stævner andre steder, men rugbyspilleren Mads Hansen var mødt op for få sin pris på 1000 kroner, plus blomster og hæder.

Tidligere års overrækkelser på Idrættens Dag har været præget af forsinkelser, men denne gang blev hele programmet speedet op, og det hele sluttede ca. 1½ time før planlagt p.g.a. det markante frafald.

De nominerede til sportsprisen:

Mikkel Lassen gjorde sig fantastisk bemærket i det forgangne år med tre danske mesterskaber. Mikkel blev dansk juniormester, gentog bedriften da seniorerne afviklede DM og sidst men ikke mindst var han udlånt til Thor Nykøbing der blev danske holdmestre. Dertil gav det forgangne år debut på seniorlandsholdet samt masser af fine resultater i ind og udland.

Rugby i rødt og hvidt blev nærmest en vanesag for Hundesteds unge stortalent Mads Hansen. Fem forskellige landshold har Mads Hansen repræsenteret i det forgangne år, senest er stortalentet udtaget til det danske seniorlandshold. Dertil er Mads Hansen selvfølgelig selskreven på 'Sælhundenes' seniorhold der har 'pløjet' al modstand til side i 2015.

Orienteringsløberne Ida og Emil Øbro fra THOK har begge markeret sig på fornemmeste vis i det forgangne år, derfor har avisens dommerpanel valgt, at nominere søskendeparret sammen.

an