Politisk plat fra Nyt Stevns

Så er den gal igen. Nyt Stevns forsømmer ingen lejlighed til at bebrejde flertalsstyret i Stevns Kommune, at de bruger alt for mange penge. Men i Corona-krisen står de klar ved gaveboden, jf. artikel og læserbrev i DAGBLADET fredag 3. april.

Nu skal det lokale erhvervsliv støttes. Det lyder smukt. Og erhvervslivet på Stevns er da også hårdt ramt af samfundets nedlukning. Men det er ikke tilladt for kommuner at støtte de lokale erhvervsdrivende økonomisk. Regering og Folketing har iværksat en række hjælpepakker. Og der er fra statens side åbnet mulighed for, at kommunerne kan fremskynde anlægsinvesteringer.

Desuden er der, jf. DAGBLADET's artikel, en sag på næste møde i Økonomiudvalget om ændret budgetproces. Og alle partier er inviteret til drøftelsen af mulige tiltag. Borgmesteren og flertalsgruppen tager coronakrisen alvorligt og gør hvad den kan.

Sagen er måske den, at Nyt Stevns som lokalliste ikke har kontakter på Christiansborg. Og i Kommunalbestyrelsen står de uden for flertallet. Så deres eneste politiske projekt er konstant at kritisere det siddende flertal og fremsætte forslag, som ikke kan gennemføres. Efterhånden må det være vanskeligt for Nyt Stevns, at overbevise stevnsboerne om, at de fortsat er værd at støtte.

Hans Peter Michaelsen

bestyrelsesmedlem i Venstre Stevns

Erikstrup Mark 11

Store Heddinge