Politiet efterlyser tre navngivne personer i drabssag

To mænd og en kvinde efterlyses for drabet på en 30-årig mand i Randers. De kan være flygtet ud af landet.

Østjyllands Poltii efterlyser den 36-årig Mads Anker Stæhr Thorsen i forbindelse med drabet på en 30-årig mand i Randers fredag aften. Politiet advarer om, at han er bevæbnet og farlig.
Østjyllands Poltii efterlyser den 36-årig Mads Anker Stæhr Thorsen i forbindelse med drabet på en 30-årig mand i Randers fredag aften. Politiet advarer om, at han er bevæbnet og farlig.

Østjyllands Politi efterlyser nu tre bevæbnede og farlige personer, efter at en 30-årig mand blev skudt ned på åben gade i Randers fredag aften.

Det var en forbipasserende der ved 23.30-tiden fandt den 30-årige liggende død på Tørvebryggen 1 ved Randers Regnskov.

De efterlyste er to mænd og en kvinde, der alle er fra Aalborg. Det drejer sig om den 36-årige Mads Anker Stæhr Thorsen, den 19-årige Jonas Jørgensen og den 38-årige Pernille Klarskov Jeppesen.

Lørdag aften bad Østjyllands Politi kollegerne i Nordjylland om at trænge ind og ransage fire adresser i Aalborg i jagten på de tre mistænkte. De har tidligere opholdt sig de pågældende steder, men var væk lørdag aften.

Alle tre er kendt af politiet i forvejen, men der er ikke muligt at få oplyst, hvad de er kendt for.

Politiet mener, at drabet er et internt opgør i det kriminelle miljø. Det skulle dog ikke have sammenhæng med en bandekonflikt.

Motivet er søndag eftermiddag heller ikke kendt.

– Vi mener, at de har aftalt at mødes. Men om det har været planen fra starten, at den 30-årige skulle slås ihjel, eller om der er opstået en situation undervejs, ved vi ikke, siger kommunikationsrådgiver Jakob Christiansen fra Østjyllands Politi.

De efterlyste kan være flygtet ud af landet, men politiet mener ikke, at de har forladt Europa.

– Det er højeste prioritet for os at få fat i de tre mistænkte, og vi efterlyser dem både bredt i Danmark og gennem Interpol, da vi ikke kan afvise, at de er søgt ud af landet, udtaler politiinspektør René Raffo.

– Jeg vil opfordre til, at man straks henvender sig til politiet, hvis man sidder inde med oplysninger, der kan lede os til de mistænkte.

Hvis man har oplysninger om sagen, opfordrer politiet til, at man ringer 114.

Men hvis man ser en eller flere af de tre efterlyste, skal man straks ringe 112 og holde sig på afstand af dem, da politiet vurderer, at de kan være bevæbnede og farlige.