Politi holder pause i jagten på drabsvåben

Sneen gør det vanskeligt at søge efter drabsvåben i sag fra Holstebro. Politiet venter på, at sneen skal forsvinde. Imens ventes også på svar om blodigt tøj.

Midt- og Vestjyllands Politi har indtil videre indstillet eftersøgningen af den kniv, der 27. januar dræbte den 56-årige sagsbehandler Birthe Christiansen på en parkeringsplads i Holstebro.

– Vi har ledt de steder, som vi mente var oplagte, og der, hvor vores vidneafhøringer har ført os hen. Men uden held. Derfor har vi indstillet eftersøgningen, siger vicepolitikommissær Michael Kjeldgaard til tv2.dk.

Den seneste tids store snemængder har gjort eftersøgningen efter gerningsvåbnet vanskelig. Eftersøgningen bliver formentlig genoptaget, når sneen er smeltet, eller hvis der kommer nye oplysninger i sagen, oplyser han.

Politiet venter for øjeblikket på svar på tekniske undersøgelser af noget blodigt tøj og en skede til en kniv, der er fundet efter drabet. Begge dele er ved at blive undersøgt for at finde spor, der kan knytte dem til den mistænkte gerningsmand.

En 28-årig mand er fængslet for drabet. Han nægter sig skyldig.