Politi efterlyser vidner til røveri mod Q8

Foto: Marianne Due

Tølløse: Midt- og Vestsjællands politi efterlyser vidner efter røveri mod q8 på Tølløsevej i Tølløse.

Røveriet skete den 17. februar omkring klokken 21.45, da to hætteklædte mænd kommer ind i kiosken og truer med en pistol.

De to røvere får udleveret penge og forsvinder til fods ad Tølløsevej og Sønderstrupvej mod syd til p-pladsen ved SuperBrugsen, hvor de muligvis havde en flugtbil holdende parat.

De to røvere beskrives som:

– A: mand, ca. 175-185 cm. høj, alm. af bygning, iført en hvid bluse og uden på den en lysegrå hættetrøje med hætten trukket op over hovedet. Han havde endvidere mørkegrå joggingbukser og hvide sko på. Han bar hvide handsker og var maskeret med en lyseblå skimaske med huller til øjnene. Han bar en sort pistol.

– B: mand, ca. 175-185 cm. høj, alm. af bygning, iført en mørkegrå hættetrøje med hætten trukket op hover hovedet. Han bar endvidere lysegrå joggingbukser med en mørk stribe/mønster langs ydersiden af benene. Han var maskeret med et klæde for ansigtet. Han havde hvide sko og hvide handsker.

Politiet vil gerne tale med vidner, der kan genkende de to mænd, eller har set dem flygte fra stedet. Politiet er også interesseret i oplysninger, hvis nogle har set flugtbilen i området, eller andet, der kan hjælpe politiet med at opklare sagen. Kontakt lokalpolitiet i Holbæk eller nærmeste politi på 114.