Pludselig brændte huset

Foto: Picasa

Preben Madsen & Søren Arildsen

En beboer som havde lejet sig ind i et af Fjordhusene på Enø i Karrebæksminde, fik sig noget af en overraskelse efter en aftentur i området, da han mandag ved 22.30-tiden kom tilbage til huset. Røg stod ud af af taget og alle sprækker. En anden person fik ringet til alarmcentralen på 1-1-2, og efter opkaldet gik der ikke ret lang tid, inden første brandbil var på stedet.

Fornuftigt nok var der ingen der åbnede dørene til huset, og det havde sikkert den effekt, at branden ikke fik ilt nok til at udvikle sig til en større brand.

Indsatsleder Erik Andersen, kunne da han åbnede døren, se at der var ild og store flammer i det ene værelse og ruderne var på det tidspunkt begyndt at springe på grund af varmen.

Et røgdykkerhold blev sendt ind og fik hurtigt slukket branden, som havde godt fat i en seng og noget tøj.

Der skete ikke de store skader på selve bygningen, men der skete en del vandskade, og hele huset og inventaret lugtede af røg, og var sodet godt til.

Ingen kunne umiddelbart sige, hvordan branden var opstået, men politiet optog rapport, og et hold teknikere fra politiet vil senere undersøge, om de kan finde en evt. brandårsag.

Den uheldige beboer blev genhuset et andet sted.