Avnskjold til FC Roskilde

FODBOLD: Den tidligere Herfølge- og nu også forhenværende SønderjyskE-spiller Morten Avnskjold skifter til FC Roskilde på en toårig deltidskontrakt.

30-årige Avnskjold havde i forvejen lejet hus i Solrød Strand, men hans jyske SAS Liga-klub ville ikke lade ham pendle til og fra træning og lod ham altså gå et halvt år før kontraktudløb.

Han blev altså tvunget til at tage en rask beslutning, da FC Roskilde meldte sig på banen med et tilbud om en toårig deltidskontrakt og lovning på hjælp til at finde et relevant job ved siden af fodbolden.

– Der var da et par andre klubber, som meldte sig – blandt andet et par stykker i Jylland, som ikke havde forstået budskabet og mit ønske om at flytte tilbage til Sjælland. Derudover var der tilbud fra en anden sjællandsk klub, hvor det var på fuld tid. Men det er jeg ikke interesseret i. Jeg skal finde mig et arbejde og i gang med noget andet end fodbold – og det harmonerer dårligt med middagstræning og flere træningspas om dagen, siger Morten Avnskjold, som blandt andet går med tanker om at blive ejendomsmægler.

I FC Roskilde er træner Martin Jungsgaard selvsagt godt tilfreds med at få Morten Avnskjold føjet til truppen.

– I Morten Avnskjold får vi en spiller, som er på samme niveau som Stefan Schmidt – altså en spiller, som sagtens kan begå i sig toppen af rækken eller endnu højere. Han er erfaren og hårdtarbejdende – men samtidig en rigtig dygtig boldspiller, som er fremragende til indendørs fodbold! Han er en typisk fra felt-til-felt-spiller – lige ligesom Frank Lampard, roser FC Roskilde-træneren.

Hvis alt går vel, får Morten Avnskjold debut for sin nye klub på søndag, hvor FC Roskilde møder Kolding FC på udebane.