Pauser var en by i Rusland

"Jeg knoklede for en pengemaskine," siger en tidligere ansat hos Cura Pleje

Foto: Mads Hussing

En tidligere ansat hos Cura Pleje står nu frem på FOA's website. Han fortæller om manglende timer, ukendt månedsløn, ingen pension og nul pauser. Sådan oplevede Kim Boy Hansen sin tid hos Allerød-virksomheden Cura Pleje. Han fortæller, at kollegaerne var det eneste lyspunkt i de to måneder, han arbejdede for Cura Pleje.

"Cura er ude af mit liv. Det er jeg glad for. Nu skal jeg bare se, om jeg kan få dem til at betale for den dags løn, de skylder mig. Som tingene er i dag, fraråder jeg alle at arbejde for dem," siger Kim Boy Hansen til Fagbladet FOA og fortsætter:

"Du aner ikke, hvad du får udbetalt, fordi der ikke er faste timer. Du skal selv betale din pension de første to år. Der er ikke pauser. Frokosten vil de have, at du skal spise i bilen på vej mellem to borgere! Sådan er det. Jeg knoklede for en pengemaskine."

Efterfølgende har Kim Boy Hansen kørt en sag om manglende timer mod firmaet, og han har fået to gange to timer ekstra, siger han til Fagbladet FOA.

Han mener dog, at Cura Pleje skylder ham langt flere penge.

"Jeg gider efterhånden ikke diskutere det mere," siger Kim Boy Hansen til FOA.

FOA har varslet konflikt mod Cura Pleje, og det betyder, at fra 1. april kan ingen medlemmer af FOA arbejde eller søge arbejde hos Cura Pleje. Samtidig beder FOA LO og LO's medlemsorganisationer om iværksættelse af sympatikonflikt mod virksomheden, så virksomheden ikke kan modtage leverancer og service.