Paradis-babe i sprogskole med Casper Christensen

Det er kun ganske få dage siden, at Amalie fra Kokkedal i tv-programmet Paradise Hotel afslørede, at hun ikke kendte forskel på russisk roulette og kosakdans.

Det har gjort hende landskendt, og i aften skal hun dyste i russisk roulette mod Casper Christensen i talkshowet "Aloha" på TV2

– Det viser sig, at ikke alle unge mennesker i dag ved, hvad en russisk roulette er. Derfor vil jeg i aften spille en omgang russisk roulette med Amalie, så hun kan se, hvad det er. Det er med pistol for panden, og jeg arbejder hårdt på at få én kugle i pistolen. Det er live, så man ved aldrig, hvad der kan ske, griner Casper Christensen til bt.dk

Imidlertid kan Amalie trøste sig med, at også Casper Christensen skal i sprogskole. Casper Christensen har også taget hende ind, så hun kan forklare ham det særlige 'Paradise-sprog':

– Jeg er nået op i den alder, hvor jeg ikke forstår alt, hvad de unge mennesker siger i Paradise Hotel. Det løber simpelthen over hovedet på mig. Så Amalie skal forklare det mig det, siger Casper Christensen.