På date med drømmeboligen

Forårsstemningen har indfundet sig flere steder i landet, og i den første weekend i maj er der speeddating for boligkøbere. Med sin såkaldte Bolig-sightseeing giver danbolig nemlig købelystne danskere over hele landet en mulighed for at se mange boliger på en enkelt weekend og finde den helt rigtige.

– Vi ved af erfaring, at mange bruger adskillige aftener og weekender på boligsøgning, men nu sørger vi for, at folk kan komme til tre, fem eller ti åbne huse i én og samme weekend. Og vi fornemmer en optimisme i markedet, som vi ikke har mærket meget til i flere år, så der skal nok komme både glade købere og sælgere ud af indsatsen, siger Tore, Fie og Maria fra danbolig-butikken i Kalundborg.

Bund i optimismen

Tiltroen til, at weekenden den 3.-4. maj vil føre handler med sig, er ikke grebet ud af den fri luft. Allerede i midten af april havde der været flere end 30.000 unikke besøgende på den del af danboligs hjemmeside, hvor potentielle købere kan læse om, hvad de kan forvente sig af weekenden med Bolig-sightseeing.

Og køberne får noget at vælge imellem. Der bliver løbende lagt boliger med åbne huse på hjemmesiden, og inden den endelige slutspurt har antallet rundet 2.300 på landsplan.

– Men man behøver ikke at besøge dem alle sammen. Bare dem her i området, siger danbolig-teamet med et smil.

På danbolig.dk er der en oversigt over alle boligerne, så man kan udvælge og planlægge, hvilke boliger man vil besøge.

Sitet virker både til mobil og tablet, og det er derfor hele tiden muligt at finde frem til næste bolig på ruten.