P-korps klarer budgetunderskud

Gentofte Kommunes reetablerede p-korps har sat for øje at fjerne samtlige p-muligheder omkring detailhandelen i Gentofte.

Fra nu af, er det totalt forbudt at parkere ud for slagter Broe. Det er nemlig en udkørsel fra et p-anlæg, og derfor må man ikke sætte sin bil 10 m på begge sider af udkørslen. P-muligheder på Margrethevej ved cykelhandleren og ned til Svanemøllevej er nu ulovligt – på trods af kommunens egne skilte. Igen er det 10 meter-reglen.

Tænk, at vores indtil nu dejlige kommune skal dække budgetunderskuddet med 235.294 p-afgifter. Det er simpelt hen ligesom om, at vi har fået Bo Rasmus Kjeldberg som borgmester her i territoriet. Det kan da ikke passe. Det næste bliver vel, at vi skal have p-tilladelser for at holde i vore egne indkørsler.

Har kommunen tænkt på, hvad man vil gøre ved p-afmærkningen ud for Phistersvej på Strandvejen 134, hvor der en gård med p-arealer og udenfor på vejen p-båse med time parkering – hvordan skal det tolkes?

Brug dog p-korpset på områder, hvor folk ved, at de gør noget forkert. Selv Københavns Kommune har fundet ud af, at man skal afmærke med gule trekanter, hvor parkering må finde sted.

Jeg håber rigtig mange dukker op på mandag til kommunalbestyrelsesmødet for at få at vide, hvad der foregår.