Overhold løfterne om Elværket

Jeg har lige lidt mere, jeg vil tilføje omkring debatten vedr. Musikhuset Elværket. Og det er, at det virker besynderligt, at man for få år siden ofrede mange millioner på at renovere Elværket og gjorde det til et af de mest betydningsfulde og vigtigste kulturinstitutioner i Nordvestsjælland overhovedet og med fuld opbakning fra de lokale politikere, deriblandt byens egenrådige radikale borgmester Jørn Sørensen. Men det er typisk for den forhåbentlig snart afgående borgmester Jørn Sørensen og den radikale side. Store armbevægelser – byens flagskibe osv.

Jeg håber meget på, at borgmesteren bliver sat på plads af byrådet og overholder de løfter, der er blevet givet.

Det virker som om, at der er blevet lavet en underhåndsaftale mellem de to nære venner, Sidesporets leder og borgmesteren.

Man er nået næsten hele vejen i processen, og så skal man kobles sammen med Sidesporet i endnu et af deres uendelige og ulidelige projekter.

Vi slipper nok heller ikke for at høre på byens store frelser, medieluder og ikke pauseklovn – nemlig Sidesporets leder.

Overalt i Danmark er Elværket kendt som et supergodt spillested og som gode, professionelle arrangører. Og det er mit indtryk, at man lever og ånder for sin forening/klub.

Skal det virkelig koges ned til et forsamlingshus, hvor alt bliver tilfældigt og ligegyldigt?

Endnu en gang, kære politikere: Tag lige at overholde jeres løfter, og lad Sidesporet være Sidesporet, og lad Musikhuset Elværket være professionelt.

Jesper Varndorf

Jagtvej 12, Holbæk