Overfaldsmand fra Kystbanetoget er fundet

Nordsjællands Politi er sikre på at de har fundet overfaldsmanden fra Kystbanen

Foto: Peter Mailand

Politiet har nu fundet den formodede gerningsmand fra overfaldet på en 14-årig autistisk dreng i Kystbanetoget den 29. december.

Det skriver Nordsjællands Politi, der mandag aften efterlyste den formodede gerningsmand på facebook. Kort efter fjernede politiet dog opslaget igen.

"Allerede nu mandag klokken 18 har vi modtaget adskillige tip, hvoraf flere peger på den samme person, og vi har derfor valgt at fjerne billederne igen. Vi opdaterer jer igen i morgen, når vi har fået efterforsket, om vi har modtaget navnet på den formodede gerningsmand – meget tyder på det," skriver politiet på facebook.

Nordsjællands Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen, men vil senere i dag, tirsdag, komme med en statusopdatering.

Overfaldet på den 14-årige autistiske dreng skete sidst på aftenen den 29. december i Kystbanetoget, hvor drengen var på vej hjem efter en Tivoli-tur.

Den 14-årige bemærkede på sin hjemrejse, at nogle unge mænd udøvede hærværk på en dør i toget.

"Drengen ville filme det med sin mobiltelefon og sende det til en veninde, hvilket muligvis har tirret gerningsmanden til at overfalde drengen," skriver Nordsjællands Politi.

Politiet efterlyste sidenhen den formodede gerningsmand på facebook med signalement, ligesom de advarede om, at de lå inde med gode overvågningsbilleder fra toget.